detector.media
14.05.2021 14:35
Матеріали щодо бійки Барни зі «слугою народу» передадуть ДБР – поліція
Матеріали щодо бійки Барни зі «слугою народу» передадуть ДБР – поліція
Згідно з відео, Барна під час інциденту не постраждав, натомість у Соломчука – під оком синець.

Пресофіцерка Печерського райуправління поліції Києва Оксана Тищенко повідомила «Детектору медіа», що матеріали щодо бійки колишнього народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Олега Барни з депутатом від «Слуги народу» Дмитром Соломчуком в прямому ефірі каналу «ПравдаТУТ» передадуть Державному бюро розслідувань.

«На місце виїжджала слідчо-оперативна група, відібрали заяви й пояснення. Матеріали будуть направлені до Державного бюро розслідувань», – сказала вона.

На фото Дмитро Соломчук / стопкадр з відео каналу «ПравдаТУТ» 

Нагадаємо, 13 травня колишній народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олег Барна побився з депутатом від «Слуги народу» Дмитром Соломчуком в прямому ефірі ток-шоу «Політика без правил» на каналі «ПравдаТУТ». Бійка виникла під час обговорення ринку землі. Згідно з відео, Барна під час інциденту не постраждав, натомість у Соломчука – під оком синець. Депутат від СН відмовився продовжувати участь в ефірі та викликав поліцію.

Це не перша бійки Олега Барни в студії каналів. У 2018 році він, будучи ще народним депутатом, побився з нардепом від ВО «Свобода» Юрієм Левченком в ефірі телеканалу «Рада». Конфлікт стався під час обговорення введення в кількох областях України військового положення. Канал «Рада» тоді повідомив, що нардепи пошкодили телевізійне обладнання.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY