detector.media
14.05.2021 13:15
Андрій Соломаха залишив правління Інтернет асоціації України
Андрій Соломаха залишив правління Інтернет асоціації України
Він наполягає на переобранні правління асоціації.

14 травня Андрій Соломаха вийшов з правління Інтернет асоціації України (ІнАУ). Про це він повідомив «Детектор медіа».

Причиною цього рішення він називає відкладення проведення з’їзду членів для переобрання правління. 29 квітня на засіданні правління ІнАУ більшість вирішила визначити дату проведення чергового з‘їзду ІнАУ після завершення встановленого Кабінетом Міністрів України карантину та посилених протиепідемічних заходів. Ці заходи тривають в Україні вже понад рік.

Після цього рішення Андрій Соломаха написав заяву про вихід зі складу правління.

«Діюче правління обрано 19 квітня 2019 року і ще рік тому повинно бути переобране. На остатньому засіданні я також поставив це питання але не знайшов підтримки у колег. Вважаю що представницький мандат вичерпано та члени Правління повинні отримати від з’їзду підтвердження повноважень. До того ж порушуються права кандидатів в члени які також приймаються в склад ІнаУ на з’їзді. Маю надію що Правління призначить з’їзд на найближчі місяці», – сказав він.

Зараз до складу правління входить восьмеро осіб. Колишній голова правління Олександр Федієнко склав свої повноваження після обрання депутатом у 2019 році. Тоді ж асоціацію очолив Анатолій Пятніков.

Нагадаємо, 30 квітня StarLightMedia висловила недовіру правлінню ІнАУ через конфлікт з «Ланетом». Тоді медіагрупа сказала, що «складається враження, що правління не діє в інтересах ІнАУ та своїх членів, адже останній з’їзд та обрання керівництва було два роки тому, що також ставить під сумнів діяльність правління та рішення прийняті начебто від імені всієї Асоціації». У відповідь ІнАУ зазначила, що захищає інтереси усіх своїх учасників.

Ілюстрація: Інтернет асоціація України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY