detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
13.05.2021 15:04
Нацрада призначила представників у різних областях та начальника контролю та аналізу телерадіомовлення
Нацрада призначила представників у різних областях та начальника контролю та аналізу телерадіомовлення
Представника у місті Києві регулятор не призначив.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила начальника управління контролю та аналізу телерадіомовлення, а також представників Національної ради у чотирьох областях України – Дніпропетровській, Рівненській, Тернопільській і Харківській. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 13 травня.

Начальника управління контролю та аналізу телерадіомовлення став Олександра Дяченка.

Сумніви щодо його призначення висловлював заступник голови Олег Черниш, оскільки пан Дяченко не працював на телебаченні і може не у повній мірі розуміти його специфіку. Однак члени Нацради проголосували за його пизначення, і у перший час очільник відділку працюватиме на випробувальному терміні.

Представників у регіонах члени Нацради призначали на конкурсній основі і враховували результати конкурсної комісії.

Представником у Дніпропетровській  області стала Олена Демченко, яка працювала на цій посаді раніше, у Рівненській області – Лілія Гринюк; у Тернопільській області – Оксана Новосельська, у Харківській області – Ірина Панченко.

Лілія Гринюк, Оксана Новосельська і Ірина Панченко раніше працювали у секретаріатах представників Національної ради відповідних областей.

Через закінчення терміну призначення на посаду члени Національної ради на засіданні також проголосували за звільнення представника у Черкаській області Надії Горбаченко з 24 травня цього року.

Переможця конкурсу на посаду представника Національної ради у місті Києві не визначено. Тому ці дві посади незабаром регулятор знову винесе на конкурс.

Ілюстрація: Національна рада з питань телебачення та радіомовлення

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY