detector.media
12.05.2021 18:17
СТБ покаже прем’єру cеріалу «Невірна» виробництва Space Production
СТБ покаже прем’єру cеріалу «Невірна» виробництва Space Production
Точну дату виходу в ефір ще не оголосили.

У травні в праймовому слоті «СТБ-серіал» вийде 16-серійна драма «Невірна» виробництва Space Production. Про це повідомляє пресслужба каналу СТБ.

За сюжетом, після 15 років щасливого шлюбу Олена зустріла бізнесмена Олексія, якого покохала так само сильно, як законного чоловіка, і таємно вийшла за нього заміж. Відтоді в головної героїні два офіційних чоловіки і два будинки у двох містах. Протягом п'яти років Олені вдається жити подвійним життям. Проте вагітність руйнує цю схему. На героїв чекає непроста правда і низка складних рішень із драматичними наслідками.

Генеральна продюсерка і засновниця Space Production Дар'я Легоні-Фіалко зазначила, що «Невірна» виявилася справжнім творчим викликом для продакшену і стане дуже сміливою прем’єрою для телеканалу СТБ. На її думку, «такої героїні на українському телебаченні ще не було».

Режисер серіалу – Євген Баранов.

У ролях: Анна Міклош, Сергій Стрельников, Віталій Кудрявцев, Тарас Цимбалюк, Євген Ламах, Леся Островська, Юлія Буйновська, Єлізар Назаренко, Віктор Сарайкін, Лариса Трояновська, Дар’я Баріхашвілі, Тетяна Малкова, Данило Шевченко, Александр Бегма, Катерина Свириденко, Сергій Щербин.

Точну дату виходу серіалу в ефір ще не оголосили.

Раніше повідомлялось, що СТБ запустив діджитал-проєкт про Євробачення.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY