detector.media
11.05.2021 12:52
СТБ запустив діджитал-проєкт про Євробачення
СТБ запустив діджитал-проєкт про Євробачення
Перший випуск спецпроєкту присвячений гурту Gо_A і пісні «Шум».

Телеканал СТБ 11 травня повідомив про запуск діджитал-проєкту про Євробачення, ведучим якого став Володимир Бірюков.

Спецпроєкт виходитиме щодня о 13:00 з 11 по 23 травня на всіх офіційних сторінках СТБ: сайт, інстаграм, фейсбук та ютуб.

Перший випуск присвячений гурту Gо_A і пісні «Шум». «В ексклюзивному інтерв’ю артисти розказали, як пройшов їхній рік на карантині і як створювалася пісня, що вже ШУМить на всю Європу; з ким із учасників цьогорічного Євробачення встигли подружитися, що їм пишуть фанати в соцмережах, скільки було витрачено на зйомку першої версії кліпу і про що, усе ж таки, пісня "Шум" – про кохання, Чорнобиль або "конопелечки"...», – йдеться в повідомленні.

У наступних випусках спецпроєкту покажуть інтерв’ю з представниками країн-учасниць Євробачення-2021, зарубіжними журналістами, організаторами конкурсу тощо.

Крім того, канали СТБ і «UА: Перший» 18, 20 і 22 травня о 22:00 покажуть 65-ий пісенний конкурс Євробачення.

Володимир Бірюков із 2009 року співпрацює з конкурсом Євробачення в складі делегації преси. Був ведучим прямих трансляцій із бекстейджу і працював на червоних доріжках під час церемонії відкриття Red Carpet Opening Ceremony – Eurovision Song Contest. Співпрацював з Loreen, BLUE, Bonnie Tyler, JEDWARDS, Alexander Rybak, Arash, Netta, Emmelie de Forest, Måns Zelmerlöw, Conchita WURST і багатьма іншими конкурсантками. Автор книги «Історія (НЕ) відомого журналіста», у якій розповідає про закулісся «Євробачення». У лютому минулого року був ведучим діджитального проєкту СТБ «Щоденники Нацвідбору» і прямих трансляцій із бекстейджу Національного відбору на Євробачення-2020.

Євробачення-2021» відбудеться у Роттердамі (Нідерланди), 18  травня стартує перший півфінал, 20 травня – другий півфінал, 22 травня – фінал. Представники України гурт Go_A виступить у першому півфіналі . У конкурсі мали взяти участь 41 країна. Без Білорусі і Вірменії залишилося 39 учаників. 

Цього року організатори можуть прийняти максимум 500 журналістів на місці за сценарієм B і ще 1000 журналістів зможуть працювати в онлайн-пресцентрі. На шоу допустять 3,5 тисяч глядачів, що становить 20% місць в арені Ahoy в Роттердамі. Допущені до концерту глядачі будуть зобов’язані показати негативний результат тесту на COVID-19, отриманий не раніше ніж за добу до початку заходу, а також пройти повторне тестування протягом п’яти наступних днів.

Фото: СТБ 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY