detector.media
05.05.2021 21:38
Меган Маркл виграла суд проти Mail on Sunday через публікацію її особистого листа до батька
Меган Маркл виграла суд проти Mail on Sunday через публікацію її особистого листа до батька
У листі вона нібито звинувачувала батька в тому, що він «розбив її серце», коли дав інтервʼю пресі, у якому неприязно відгукнувся про її чоловіка.

Меган Маркл, герцогиня Сассекська, виграла позов проти британської газети Mail on Sunday. Таблоїд у 2019 році опублікував її приватний лист до батька. Про це пише The Guardian.

Короткий вирок у справі суддя виніс ще в лютому, але компанія-видавець газети Associated Newspapers Ltd вимагала від суду розглянути додаткові аргументи. Вона намагалась довести, що лист писала не тільки Меган Маркл, а й її помічник в Кенсінгтонському палаці Джейсон Кнауф, тому начебто авторські права не належать особисто герцогині, а лист не є приватним. Але Кнауф заявив, що не мав стосуннку до листа.

Адвокати Меган Маркл довели, що вона написала листа у смартфоні, показала його електронну версію помічнику та своєму чоловікові, а потім переписала власноруч. 

Суддя також ухвалив, що Associated Newspapers Ltd має компенсувати героцогині 90% судових витрат, які склали близько $1,88 млн.

Раніше герцог і герцогиня Сассекські повідомили, що припиняють співпрацю з британськими газетами Sun, Daily Mail, Mirror і Express через фейки, дезінформацію та агресивні повідомлення про них.

Фото: fashionista.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY