detector.media
05.05.2021 13:38
Зеленський і держсекретар США Блінкен у четвер проведуть спільну пресконференцію
Зеленський і держсекретар США Блінкен у четвер проведуть спільну пресконференцію
У заході зможуть взяти участь 20 представників засобів масової інформації.

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 6 травня, проведе зустріч та спільну прескоференцію з держсекретарем США Ентоні Блінкеном, переговори відбудуться в межах візита Блінкена до України. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

«6 травня відбудеться зустріч Президента України Володимира Зеленського та Державного секретаря США Ентоні Блінкена. О 12:30 запланована зустріч Президента та Державного секретаря США з представниками ЗМІ», – говориться в повідомленні.

Пресконференція відбудеться в Офісі президента, акредитовані представники ЗМІ запрошуються з 11:30.

У зв’язку з карантинними обмеженнями у заході зможуть взяти участь 20 представників засобів масової інформації.

Для акредитації представникам ЗМІ до 16:00 5 травня надіслати на адресу apu@apu.gov.ua таку інформацію:

Підтвердження акредитації буде надіслано на вказану в листі електронну адресу. Заходи транслюватимуться онлайн у соцмережах, на офіційних сторінках Офісу президента.

Держсекретар США Ентоні Блінкен має прибути до України 5 травня ввечері. Блінкена у поїздці супроводжуватиме його новопризначена заступниця Вікторія Нуланд, яка працювала з українськими питаннями в адміністрації Барака Обами.

За даними ZN.UA, Блінкен також проведе зутсріч з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою, з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем. Також у віртуальному режимі відбудеться круглий стіл з представниками українського громадянського суспільства. Після запланованих на 15.50 інтерв'ю представникам ЗМІ держсекретар Блінкен відправиться в аеропорт.

Колаж: «Детектор Медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY