detector.media
05.05.2021 08:20
Юрій Дудь показав вирізаний фрагмент інтерв'ю з Івангаєм про агресію РФ
Юрій Дудь показав вирізаний фрагмент інтерв'ю з Івангаєм про агресію РФ
Івангай сказав, що його хвилювала окупація Криму, але він її «проспав, бо був десь закордоном».

Російський журналіст Юрій Дудь опублікував у Telegram фрагмент інтерв'ю відеоблогера Івана Рудського (псевдонім EeOneGuy, Івангай) про Голодомор, репресії НКВС, окупацію Криму та війну Росії проти України, що вирізали з програми «вДудь».

Дудь пояснив, що на монтажі «викидається все нецікаве, іноді – те, що могло б бути цікавим, але висловлено настільки недоладно, що це дуже складно і зрозуміти, і просто слухати». Він уточнив, що іноді мають по 4-10 годин запису.

«Такий монтаж нам здається повагою і по відношенню до глядача, і по відношенню до героя. Хвилюєшся, плутаєшся у хронології і в логічних зв'язках, не до кінця розумієш, що хочеш сказати – це нормально, тим більше, для людини з мінімальним (про що він сам говорить) досвідом публічних виступів. І так само нормально не брати це до підсумкового монтажу. Тому що наше завдання – не показати героя максимально безглуздим і не назбирати вогненних цитат для заголовків», – розповів Дудь та опублікував 12-хвилинний фрагмент інтерв’ю без монтажних склейок.

На відео блогер розповідає про підтримку Революції Гідності; про своє ставлення до окупації Криму та війни на Донбасі; про Голодомор, про який казала його прабабуся, та переслідування НКВС, які торкнулися його діда.

Зокрема, Івангай сказав, що його хвилювала окупація Криму, але він її «проспав, бо був десь закордоном».

Нагадаємо, відеоблогер Іван Рудський (псевдонім EeOneGuy, Івангай) звинуватив російського журналіста Юрія Дудя у видаленні з інтерв'ю з ним фрагментів, в яких він розповідає про Голодомор, репресії НКВС і війну Росії проти України. Інтерв'ю опублікували в YouTube 18 березня, проте Іван Рудський вирішив повідомити про вилучення фрагментів 2 травня. На думку Рудського, Дудь злякався публікувати повну версію інтерв’ю, побоюючись реакції влади РФ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY