detector.media
04.05.2021 12:07
Журі конкурсу «Честь Професії-2021» анонсувало оголошення шорт-листу фіналістів
Журі конкурсу «Честь Професії-2021» анонсувало оголошення шорт-листу фіналістів
У 2021 році на конкурс професійної журналістики «Честь Професії-2021» було подано 812 робіт.

У четвер, 6 травня, з 16.00 до 18.30 Журі «Честі Професії» оголосить шорт-лист фіналістів «Честі професії 2021 року» у кожній номінації та спецномінаціях під час онлайн-марафону. Про це повідомляється на Facebook-сторінці конкурсу.

«Нещодавно ми провели онлайн-зустріч із учасниками Відбіркової комісії, почули відповіді на актуальні запитання, зрозуміли, яких помилок при подачі допускаються учасники, які номінації виявилися найпопулярнішими. Тепер – голос за учасниками Журі. Вони поділяться своїми враженнями від оцінки робіт, розкажуть, які тенденції в матеріалах їх надихнули, а які – змусили замислитися. Та головне – під час зустрічі ви нарешті дізнаєтеся, хто увійшов у п’ятірку фіналістів у всіх номінаціях і окремо – у спеціальних номінаціях», – повідомили організатори.

Модеруватимуть онлайн-марафон Христина Дрогомирецька, керівниця Пресслужби Національної асоціації медіа та Андрій Куликов, співзасновник Громадського радіо та голова Комісії з журналістської етики.

У 2021 році на конкурс професійної журналістики «Честь Професії-2021» було подано 812 робіт, прийом тривав з 6 березня по 19 березня.

Також у 2021 році конкурс «Честь Професії» запровадив нову спеціальну номінацію «Найкращий журналістський експеримент».

Організатор конкурсу – Національна асоціація медіа. Партнери конкурсу – Комісія з журналістської етики, Helpsmi - експерти онлайн. Інформаційні партнери конкурсу – Детектор медіа, LongDog Media, Urban Space Radio, Рубрика, Інститут Масової Інформації (ІМІ), Читомо, Happy Monday, Ресурсний центр ГУРТ: Портал суспільно активних громадян.

Загальнонаціональний Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2021» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що була надана через проєкт Медійна Програма, Internews.

Скріншот: Конкурс «Честь Професії»/Facebook

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY