detector.media
04.05.2021 10:32
Відеоблогер звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну: вирізав тези про Голодомор, репресії НКВС та агресію РФ
Відеоблогер звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну: вирізав тези про Голодомор, репресії НКВС та агресію РФ
Відеоблогер Івангай звинуватив Юрія Дудя у боягузтві.

Відеоблогер Іван Рудський (псевдонім EeOneGuy, Івангай) звинуватив російського журналіста Юрія Дудя у видаленні з інтерв'ю з ним фрагментів, в яких він розповідає про Голодомор, репресії НКВС і війну Росії проти України. Про це Рудський написав в Twitter.

Інтерв'ю було опубліковане у YouTube 18 березня, проте Іван Рудський вирішив повідомити про вилучення фрагментів 2 травня.

«Дудь вирізав головний меседж. Моя прабабуся – жертва Голодомору. Дідусь – жертва репресій НКВС. А тепер Україна має війну з Росією … Донецьк, Луганськ, Крим. Згадаймо, як РФ віджала у України їх території, ціною тисяч життів, і те, що народ Росії безсилий проти цього», – написав Рудський.

На думку Рудського, Дудь злякався публікувати повну версію інтерв’ю, побоюючись реакції влади РФ. Реакції Юрія Дудя на звинувачення з боку блогера ще не було.

Іван Рудський – популярний відеоблогер, на його YouTube-канал підписано 17 млн осіб, а ролики подивилися майже 4 млрд раз. Народився у Дніпропетровській області у 1996 році, дитинство провів у Кривому Розі. Невдовзі після закінчення школи переїхав до Росії, жив в Санкт-Петербурзі, зараз – в Києві. Він стверджує, що йому двічі пропонували громадянство РФ, але він відмовився.

Юрій Дудь – російський журналіст, популярний відеоблогер, теле- і радіоведучий. Колишній головний редактор Sports.ru. З 2017 го – ведучий авторської YouTube-каналу під назвою «вДудь». У каналу Дудя понад 9 млн підписників і 1,4 млрд переглядів.

Скріншот відео: YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY