detector.media
03.05.2021 12:16
Член комітету гуманітарної та інформполітики Кузьмін записав пісню про те, що ветеранів Другої світової в Україні начебто називають окупантами
«Пам’ять — так пам’ять. Ще подивимося, хто кого. Діди перемогли і нам заповіли. ДумайТе», – написав Ренат Кузьмін.

Народний депутат від ОПЗЖ, член комітету гуманітарної та інформполітики  Ренат Кузьмін оприлюднив на своїй сторінці у Facebook уривок пісні, яку він записав до 76-ї річниці перемоги у Другій світовій війні.

На фото, які ілюструють пісню, зображені разом з ним ще один член комітету від ОПЗЖ Олександр Качний, гумористичний дует «кроліки». Під цим фото напис: «Понад 6 млн українців боролися з нацизмом у лавах Червоної армії».

Далі стверджується, що сьогодні в Україні цих людей називають окупантами і що пам’ять про подвиг дідів намагаються знищити.

Нагадаємо, за часів президенства Віктора Януковича Ренат Кузьмін був першим заступником генерального прокурора, заступником секретаря РНБО. Після Революції гідності виїхав  України, знаходився у розшуку. ЦВК йому спочатку заборонила брати участь у виборах, але згодом допустила. У 2019 році він став народним депутатом Верховної Ради  IX скликання, членом фракції ОПЗЖ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY