detector.media
30.04.2021 18:13
СТБ покаже прем’єру мінісеріалу «Мій коханий друг»
СТБ покаже прем’єру мінісеріалу «Мій коханий друг»
Стрічка вийде в ефір 5 травня о 20:15.

На телеканалі СТБ відбудеться прем’єра 4-серійної мелодрами «Мій коханий друг» виробництва «Київтелефільм». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Стрічка вийде в ефір 5 травня о 20:15.

За сюжетом шестирічну Машу після смерті батьків відправляють до дитячого будинку. Там вона зустрічає Діму, який обіцяє бути завжди поруч і захищати її. Через роки Діму забирають з дитячого будинку, незабаром він іде в армію, і його зв’язок з Машею обривається.

Дівчина тим часом проходить навчання в кулінарному коледжі й починає працювати в ресторані. Там вона знайомиться з Олегом, який незабаром їй освідчується. Але Маша дізнається, що компаньйоном Олега є той самий Діма. Несподівано для себе Діма усвідомлює, що ревнує Машу.

За кілька днів до весілля Олег та Діма потрапляють у ДТП, автівка збиває людину. Поки Діма намагається допомогти потерпілому, Олег у паніці тікає з місця події. Патруль вирішує, що Діма винен у трагедії, оскільки автівка  належить йому, а більше нікого на місці події немає. Маші про цю трагедію повідомляє Олег. Її шокує звістка про те, що Діма збив людину. Тим паче, що вона втратила батька в автокатастрофі.

Героям доведеться ухвалити низку непростих рішень, а Маші – розібратись, на чиєму боці правда і хто їй по-справжньому дорогий?

Авторки сценарію: Олена Арбузова, Анна Арбузова.

Режисер-постановник: Сергій Щербін.

Оператор-постановник: Артем Козирєв.

У ролях: Олександра Каштанова, Дмитро Белякін, Кирило Дицевич, Анастасія Масленникова, Юлія Такшина, Анна Богдан, Єфросинія Мельник та інші.

Раніше повідомлялось, що на СТБ вийде мінісеріал «Сніг посеред літа» з кіноциклу Оксани Байрак.

Фото надане пресслужбою СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY