detector.media
29.04.2021 21:29
Журі визначило переможців конкурсу Pitch UA 3
Журі визначило переможців конкурсу Pitch UA 3
Із 330 поданих заявок до етапу докторингу вийшло 76 проєктів; журі допустило до фінального відкритого пітчингу 36 проєктів, серед них обрали 26 переможців.

Журі визначило переможців конкурсу соціально вагомого контенту Pitch UA 3. Про це повідомляється на офіційному сайті.

Конкурсний відбір учасників тривав майже п'ять місяців. Із 330 поданих заявок до етапу докторингу вийшло 76 проєктів. Їхні автори пройшли індивідуальні консультації з міжнародними експертами, які надали рекомендації щодо поліпшення проєктів. Аби потрапити до фіналу, конкурсанти корегували проєкти відповідно до порад менторів та готували документи, необхідні для їхньої реалізації.

Журі допустило до фінального відкритого пітчингу 36 проєктів, презентації яких можна переглянути на Youtube-каналі конкурсу. Серед них експерти обрали 26. Ці проєкти зможуть одержати експертну та фінансову підтримку у подальшій реалізації.

Переможці Pitch UA 3

Тема 1. Я відчуваю зміни: реформуючи Україну

Тема 2. Об'єднуючи Україну: єдність у різноманітності

Тема 3. Медіа мають значення

Тема 4. Російськомовний контент: з'єднати роз'єднане

Pitch UA – конкурс соціально вагомого контенту про єдину та різноманітну Україну, який організовує медіаконсалтингова компанія Media Resourсes Management (MRM) за підтримки Проєкту Transformation Communications Activity (TCA) та «Зміцнення Громадської Довіри» (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України.

Фото: pitchua.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY