detector.media
Галина Петренко
«Детектор медіа»
29.04.2021 17:10
Навіть після закінчення епідемії 25–30% співробітників StarLightMedia працюватимуть дистанційно – топменеджерка медіагрупи
Навіть після закінчення епідемії 25–30% співробітників StarLightMedia працюватимуть дистанційно – топменеджерка медіагрупи
Навіть після того, як закінчиться епідемія COVID-19, 25–30 % співробітників медіагрупи StarLightMedia завжди працюватимуть дистанційно — повністю або частково.

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розповіла членкиня правління, операційна директорка StarLightMedia Тетяна Стрекаль.

«Ми готові до цього і технологічно, і з точки зору корпоративної культури. Від початку карантину ми розпочали масштабний перехід на хмарні продукти Microsoft: Office 365, Teams, OneDrive, SharePoint, Power BI тощо. На сьогодні цей процес майже закінчився. Ми вирішили надати всі сучасні інструменти як для індивідуальної роботи, так і для ефективної взаємодії команд, а також побудувати інфраструктуру для навчання та комунікацій. Щоби допомогти співробітникам опанувати технології, ми запустили корпоративну програму внутрішнього навчання IT Excellence, а для керівників — “People Management offline/online. Управління змішаними командами”», — сказала пані Стрекаль.

Від початку карантину 2020 року в локдаун в офісі компанії працює до 25 % персоналу. Також компанія запустила проєкт Space із управління своїми фізичними та онлайн-просторами. Медіагрупа законсервувала понад 25 % майданчиків та офісів групи, зберігаючи як свої енергоресурси, так і екологічні ресурси країни.

«У нас багато приміщень, тож вплив вийшов значний. У кабінетах, що долучилися до проєкту консервації, економія ресурсів досягається за рахунок призупинення прибирання, додаткового обігрівання приміщень, виносу звідти рослин та відключення техніки. Такі приміщення тимчасово обмежені для відвідування працівниками, в них не зберігають особисті речі. Це важливо, адже ми відповідально ставимося до санітарних положень, і навіть якщо співробітник зайшов до кабінету на півгодини — проводимо повну дезінфекцію та вологе прибирання приміщення.

Скоротивши кількість кабінетів, ми створили місце для спільної роботи #МОЖНА-простір орієнтовно на 56 робочих місць. Забезпечення рівних прав та можливостей — цінність нашої компанії, і коворкінг створено з урахуванням стратегії сталого розвитку. Це інклюзивний простір без бар’єрів, де комфортно та безпечно працювати. У лютому відкрили перший (в офісі компанії на вулиці Макуха, де розташований дивізіон “Виробництво”. – Ред.), до кінця року плануємо відкрити ще два #МОЖНА-простори на інших наших локаціях», – сказала Тетяна Стрекаль.

Нагадаємо, наприкінці 2020 року StarLightMedia повідомляла, що інвестувала в захист здоров’я працівників понад 10 млн гривень.

Фото: пресслужба StarLightMedia

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY