detector.media
29.04.2021 12:31
Reporters запустив подкаст
Reporters запустив подкаст
У прем’єрному епізоді учасниця «ЦеШо» та акторка Штирбулова озвучила історію про пацієнтку психіатричної лікарні.

Онлайн-журнал Reporters 28 квітня запустив подкаст з реальними людськими історіями. Про це повідомило The Ukrainians.

«Тепер Reporters. — це ще й подкаст. Подкаст для повільного і вдумливого слухання. Ми насамперед хотіли, щоби це не було просто озвучування наших репортажів, які слухаєш, бо не встигаєш читати, а повноцінний окремий формат, який живе окремим життям — зі своєю аудіодраматургією та інтершумами, голосами і головне — історіями», – розповіли у виданні.

У прем’єрному епізоді учасниця «ЦеШо» та акторка Марiчка Штирбулова озвучила історію про пацієнтку психіатричної лікарні, яка розповіла про власний досвід божевілля й одужання.

«Раніше ці історії можна було лише читати й дивитися, а тепер їх можна буде й слухати. Ми вирішили спробувати новий формат і запускаємо подкаст, у якому історії про реальне життя зазвучать по-новому», – розповіла співзасновниця The Ukrainians та редакторка Reporters Марічка Паплаускайте.

У наступних випусках подкасту Reporters готує історії про перекупників, які штурмують секонд-хенди у день завозу; про мешканців села під Кропивницьким, куди мільйони років тому влучив метеорит і де дотепер триває останнє масове вимирання; про лікарів, що роблять дива, рятуючи за раз по кілька життів.

Подкаст можна прослухати на Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud, Spotify та Anchor.

Нагадаємо, інтернет-видання The Ukrainians запустили в 2014 році Тарас Прокопишин, Інна Березніцька та Володимира Бєгловаяк. Команда створила сайт власним коштом, і всі журналісти та фотографи спершу співпрацювали з ним на волонтерських засадах. The Ukrainians почали з простої ідеї: раз на тиждень публікувати натхненне інтерв’ю-лонгрид із успішним українцем. У 2018 році The Ukrainians запустив «МедіаПрактики» – подкаст про українські медіа та повідомив про створення онлайн-журналу Creatives. У 2019 році The Ukrainians запустив  новий проект — онлайн-журнал Reporters.

Фото: The Ukrainians

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY