detector.media
28.04.2021 17:39
До списку адаптованих Нацрада внесла україномовний автомобільний канал з іспанською ліцензією
До списку адаптованих Нацрада внесла україномовний автомобільний канал з іспанською ліцензією
Канал транслює програми про автівки, новинки в автомобільному світі, ринки, тематичні змагання тощо.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території нашої держави не обмежується канал з іспанською ліцензією El primer canal automovilistico. Таке рішення регулятор прийняв 28 квітня.

З проханням внести мовника до переліку адаптованих звернулось ТОВ «Ауто Тіві», яке представляло компанію Content generation media s.l. (Королівство Іспанія) в Україні. Канал транслює програми про автівки, новинки в автомобільному світі, ринки, тематичні змагання тощо.

Канал україномовний, має право поширюватись на території Європейського Союзу. В Україні канал має намір транслюватись у IPTV/ОТТ.

Регулятор не зафіксував в ефірі забороненого контенту, однак знайшов рекламу спрямовану на українських глядачів.

Члени Нацради під час засідання висловили сподівання, що в Україні незабаром буде прийнятий закон «Про медіа» і українські канали не будуть отримувати ліцензії за кордоном.

Нагадаємо, на попередніх засіданнях Нацрада внесла до переліку адаптованих канал футбольного клубу «Динамо» FC Dуnamo Kyiv TV та канали російської Amediateka A Classic, A First International та A Premier з латвійськими ліцензіями.

Ілюстрація: Національна рада з питань телебачення та радіомовлення

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY