detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
28.04.2021 15:10
Два нові канали політтехнолога Петрова отримали ліцензії у Нацраді
Два нові канали політтехнолога Петрова отримали ліцензії у Нацраді
Компанія має сплатити близько 300 тисяч гривень ліцензійного збору.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала ліцензії на мовлення ТОВ «Масон ТВ», яке належить політтехнологу Володимиру Петрову. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 28 квітня.

Компанія має намір запустити два канали «Масон ТВ» та «Закон ТВ». Власник компанії Володимир Петров під час засідання  розказав, що має намір створити власну медіагрупу, і за рахунок нових каналів заробляти на свій канал «Ісландія».

Щодо формату «Масон ТВ» він зазначив, що канал показуватиме фільми псевнонаукового характеру, історичні програми, тревел-шоу на містичну тематику. Він додав, що не має стосунку до масонів, однак сподівається, що колись вони до нього прийдуть і запросять до себе.

Також «Масон ТВ» має намір виробляти 2-3 години прямого ефіру з істориками та краєзнавцями, які «розповідатимуть свої версії історичного розвитку країни та окремих регіонів». «Можливо будуть представники астрології», – додав він.

«Закон ТВ» має намір показувати судові шоу, документальні фільми та серіали на кримінальну тематику

Пан Петров має намір продавати канали провайдерами. Ліцензії видані на 10 років. За словами заступника голови Нацради Валентина Коваля, компанія має сплатити за ліцензії близько 300 тисяч гривень.

«У мене є гроші, я відкладав і їх заплачу», – сказав Володимир Петров. Також він додав, що запускає канали за свої кошти: «Я вирішив, що краще їх вкладати у створення медіагрупи ніж у здачу оренди квартири».

Нагадаємо, Youtube-проєкт «Ісландія» 31 липня 2019 року отримав ліцензію на супутникове мовлення на 10 років. Команда очікувала вийти в ефір у 2019 році. Головний редактор «Ісландії» – Сергій Грішин. Телеканал, як і проєкт «Ісландія», фінансує Володимир Петров – політтехнолог, який займався медіакілерством, а на останніх виборах балотувався в президенти і в народні депутати. 

Ілюстрація: скріншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY