detector.media
26.04.2021 13:50
Канал «Дом» сам запропонував Мендель брати участь у програмі «Погляд з Банкової» – Мацука
Канал «Дом» сам запропонував Мендель брати участь у програмі «Погляд з Банкової» – Мацука
Канал «Дом» хоче, щоб люди на окупованій території «реально зрозуміли, що з ними говорить Банкова».

Шефредактор каналу «Дом» Олексій Мацука заявив, що сам запропонував прессекретарці президента Юлії Мендель брати участь у програмі «Погляд з Банкової». Про це Мацука повідомив в інтерв’ю виданню Бабель.

«Я їй подзвонив. Вона не може запропонувати сама, у нас є статут, за яким вони не можуть прийти так: "А дайте-но я зараз буду...", не можна так робити», – зазначив Мацука.

За словами Мацуки, канал шукає форму, щоб люди в Донецьку, Луганську і в Криму «реально зрозуміли, що з ними говорить Банкова».

«Не просто якийсь експерт, а реальний стейкхолдер…Я розумію, якщо дивитися з точки зору журналіста, ми хочемо бачити гострі питання. Але ми щоразу думаємо, чи допоможе це людям у Донецьку чи Луганську розібратися з конкретною темою», – зазначив Мацука.

21 березня канал «Дом» запустив нову серію програм «Погляд з Банкової» в якій головними діючими особами виступають стейкхолдери, пов’язані з Офісом президента.

Піонеркою стала прес-секретарка президента Юлія Мендель, яка погодилась спеціально для аудиторій каналу з тимчасово окупованих територій та Донецької і Луганської областей надавати відповіді на питання як речниця президента. Так, 15 березня вийшов пілотний випуск програми «Погляд з Банкової з Юлією Мендель».

15 березня канал «Дом» повідомив, що Мендель вела пілотний випуск програми «Погляд з Банкової» та не буде на постійній основі ведучою телешоу на каналі. 

4 квітня в етері каналу «Дом» Юлія Мендель в етері каналу «Дом» заявила, що російська мова є культурною спадщиною України, а українцям треба давно «піднятися над темою мови». 

Скріншот відео: Телеканал ДОМ/Youtube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY