detector.media
26.04.2021 08:58
Названо ім’я переможця шоу «Голос країни-11»
Названо ім’я переможця шоу «Голос країни-11»
Квартиру в Києві та можливість виступити на Atlas Weekend отримав підопічний Dorofeeva.

На телеканалі «1+1» 25 квітня відбувся суперфінал 11 сезону вокального шоу «Голос країни». За підсумками глядацького голосування цього року переміг Сергій Лазановський із команди Надії Дорофєєвої (Dorofeeva). Про це повідомляє ТСН.

Переможець отримає квартиру в одному з київських житлових кварталів і виступить на музичному фестивалі Atlas Weekend.

Разом з Лазановським за перемогу боролися по одному учаснику з кожної команди тренерів: Тьома Паучек з команди Дмитра Монатіка (Monatik), Сергій Нейчев з команди Олега Винника та Юлія Тимочко з команди Тіни Кароль.

Цьогоріч фінал відбувався у три етапи, у кожному з яких шоу залишив один учасник.

У першому етапі, коли учасники виконували нові пісні, за підсумком голосування, проєкт покинув Сергій Нейчев. Після виконання спільної пісні з тренером, за результатами глядацького голосування, шоу покинув Тьома Паучек. Завершальним етапом суперфіналу стало виконання пісні, яку учасники співали на «сліпих прослуховуваннях», за результатом якого переміг Сергій Лазановський.

Як писав ДМ, у 11 сезоні шоу «Голос країни. Перезавантаження» місця тренерів зайняли співаки Monatik та Олег Винник, співачки Dorofeeva та Тіна Кароль. У 2020 році кастинг учасників вперше відбувався повністю в онлайн-форматі.

24 січня 2021 року відбулася прем'єра 11 сезону вокального шоу «Голос країни. Перезавантаження». Ведучими стали Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Шоумен і радіоведучий Слава Дьомін став ведучим бекстейджу. Він показував найцікавіші моменти закулісся, ставив питання тренерам, учасникам і команді проєкту. 

Нагадаємо, 26 квітня 2020 року на телеканалі «1+1» відбувся суперфінал десятого сезону вокального шоу «Голос країни». За підсумками глядацького голосування переміг Роман Сасанчин із команди Тіни Кароль

Фото: ТСН, Голос країни

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY