detector.media
25.04.2021 17:33
Антипремія «Золота малина» відзначила найгірші кінороботи 2020 року
Антипремія «Золота малина» відзначила найгірші кінороботи 2020 року
У цьому році антипремії виповнилося 40 років.

Антипремія «Золота малина» відзначила найгірші кінороботи 2020 року. Про це пише BBC.

У кількох номінаціях відзначився режисерський дебют австралійської співачки Сії – фільм «Музика». Стрічка розповідає про дівчину з аутизмом та її старшу сестру, яка нещодавно зав'язала з наркотиками та стала її опікуном. Фільм критикували за те, що на роль взяли актрису без відповідного розладу. Критики звинуватили стрічку в неінклюзивності та непродуманості.

Кейт Хадсон, яка зіграла в цьому фільмі, названа найгіршою актрисою, її партнерка по картині Медді Зіглернайгіршою актрисою другого плану. Саму Сію назвали найгіршим режисером. Вона згодом визнала, що «недостатньо ретельно дослідила проблему» та «слухала не тих людей». Сіа також пояснила, що намагалась працювати з актрисою з аутизмом, проте зйомки виявилися занадто нервовими.

Ця також пояснювала, що пробувала працювати з актрисою з аутизмом, але для неї зйомки виявилися занадто нервовим процесом.

«Золоту малину» як найгірший фільм отримав «Абсолютний доказ», в якому стверджується, що на президентських виборах 2020 року були фальсифікації. Режисер фільму Майк Лінделл, який також зіграв і головну роль, був названий найгіршим актором.

Колишній юрист колишнього президента Дональда Трампа, а також колишній мер Нью-Йорка Руді Джуліані отримав приз як найгірший актор другого плану за невелику роль в «Наступному фільмі про Бората».

Ремейк фільму «Доктор Дуліттл» з Робертом Дауні-молодшим був відзначений як «Найгірший ремейк, плагіат або сіквел».

Особливий приз дістався самому календарному 2020 року. Його назвали «Найгіршим календарним роком всіх часів».

Нагадаємо, в ніч на 26 квітня канал «Україна» увосьме ексклюзивно покаже «Оскар».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY