detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
23.04.2021 12:10
Володимир Тимофійчук співпрацює з програмою «Дубінізми» як незалежний журналіст – «1+1 медіа»
Володимир Тимофійчук співпрацює з програмою «Дубінізми» як незалежний журналіст – «1+1 медіа»
«1+1 медіа» повідомила, що Тимофійчук не працює в медіагрупі.

Депутат Київської обласної ради від партії «Слуга народу» Володимир Тимофійчук співпрацює з авторською програмою «Дубінізми», яка виходить на телеканалі «2+2», як незалежний журналіст-блогер. Про це 23 квітня «Детектору медіа» повідомила пресслужба групи «1+1 медіа».

«Володимир Тимофійчук не є співробітником 1+1 media. Наскільки нам відомо, Володимир є незалежним журналістом-блогером, який співпрацює з різними ЗМІ, в тому числі з авторською програмою "Дубінізми". На яких умовах здійснюється співпраця в рамках цього проєкту – нам невідомо», – йдеться в повідомленні.

Як писав ДМ, з жовтня 2019 року проєкт Олександра Дубінського «Дубінізми» показували на телеканалі «1+1». У січні 2021 року «Гроші», «Секретні матеріали» та «Дубінізми» переїхали з «1+1» в ефір телеканалу «2+2».

Нагадаємо, у жовтні 2020 року кандидатами в депутати Київської обласної ради від партії «Слуга народу» стали Володимир Тимофійчук, Ігор Колтунов, Альона Шерепа, Наталія Книга, Марія Кисельова. Усі вони працювали у Департаменті журналістських розслідувань групи «1+1 медіа» над проєктами «Секретні матеріали» та «Українські сенсації». За результатами місцевих виборів, які відбулися 25 жовтня 2020 року, до Київської обласної ради від партії «Слуга народу» пройшли троє працівників «1+1 media», а саме: Ігор Колтунов, Марія Кисельова та Володимир Тимофійчук. 

Хто з представників ЗМІ став депутатом місцевих органів самоврядування або й міським головою читайте в матеріалі «Детектора медіа».

20 січня 2021 року «1+1 медіа» повідомила, що Володимир Тимофійчук і Ігор Колтунов припинили співпрацю з медіагрупою в листопаді 2020 року. Натомість Марія Кисельова продовжує працювати в «1+1 медіа» та виконувати адміністративні обов’язки в департаменті журналістських проєктів.

1 квітня 2021 року Володимир Тимофійчук повідомив про сутичку з головним державним ревізором – інспектором Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області Євгеном Кушніром під час зйомок сюжету для телеканалу «2+2». Пізніше Державне бюро розслідувань повідомило, що розслідує обставини перешкоджання професійній діяльності журналістів головним державним ревізором-інспектором.

Фото: Володимир Тимофійчук / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY