detector.media
22.04.2021 19:05
«The Village Україна» запускає подкаст про доказову медицину
«The Village Україна» запускає подкаст про доказову медицину
Ведучими стануть сімейна лікарка Віолетта Лійка та автор медичного блогу, лікар Андрій Сем’янків (Med Goblin).

Видання «The Village Україна» запускає «Здоровий подкаст» про доказову медицину. Про це йдеться на сайті видання.

Вестимуть подкаст сімейна лікарка Віолетта Лійка та автор медичного блогу, лікар Андрій Сем’янків (Med Goblin).

У першому сезоні подкасту ведучі розповідатимуть про органи та системи організму: як працює імунітет і навіщо вакцинуватися, як упливають на наше тіло здорове харчування та фізичні навантаження, як працюють гормони, чому виникають висипання на шкірі та хронічний біль. А також пояснюють, чому з усіма медичними питаннями слід звертатися до лікаря, а не покладатися на блогерів без медичної освіти.

«У соціальних мережах мало не кожен блогер пише про те, яку жменю БАДів він п’є та наскільки це все корисно. Люди, які прочитали три статті, думають, що можуть лікувати інших. Доступність інформації та відсутність критичного мислення іноді призводять до дуже сумних наслідків», – каже Віолетта Лійка.

Перший епізод вийде 27 квітня. Шоу виходимите раз на два тижні. Подкаст буде доступний на платформах Apple Podcasts, Google Podcasts, Soundcloud і Spotify.

Нагадаємо, у січні 2021 року Liga.Life (відділ інтернет-видання Liga.net) запустив новий проєкт «Наукою по ковіду», науковим редактором якого став лікар-анестезіолог та кандидат медичних наук Андрій Сем'янків, відомий як блогер Med Goblin. 

На фото: Віолетта Лійка та Андрій Сем’янків. Джерело: the-village.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY