detector.media
22.04.2021 18:35
«1+1» оголосив дату прем'єри проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»
«1+1» оголосив дату прем'єри проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим»
Крім вже відомих туристичних напрямків, Дмитро Комаров відкриє нові місця для відпочинку.

Телеканал «1+1» оголосив дату прем'єри проєкту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим». Про це повідомила пресслужба каналу.

«Вже 9 травня на "1+1" стартує новий проект "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим", який телеведучий підготував спеціально до 30-річчя Незалежності України. Вперше український мандрівник, автор і ведучий "Світ навиворіт", буде досліджувати не далекі і маловідомі куточки планети, а рідну країну», – йдеться в анонсі.

Крім вже відомих туристичних напрямків, Дмитро Комаров відкриє нові місця для відпочинку. У проєкті покажуть подорожі на заповідний острів Джарилгач, Карпатські полонини, Говерлу, у колоритне гірське селище Верховина, знамениті рожеві соляні озера в Херсонській області, заповідник Асканія-Нова, «тунель кохання», українську «пустелю» Олешківські піски, соляні печери, українську «Венецію» – Вилкове тощо.

Нагадаємо, у грудні 2020 року проєкту Дмитра Комарова «Світ навиворіт» виповнилося 10 років. 13 лютого 2021 року «1+1» показав прем’єру 12-го сезону тревел-шоу «Світ навиворіт», який присвячений Пакистану. 

Фото: пресслужба «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY