detector.media
22.04.2021 17:53
ДБР розслідує перешкоджання журналістській діяльності податківцем на Вінниччині
ДБР розслідує перешкоджання журналістській діяльності податківцем на Вінниччині
Унаслідок інциденту журналіст дістав тілесні ушкодження та пошкодив робочу техніку.

ДБР розслідує обставини перешкоджання професійній діяльності журналістів головним державним ревізором-інспектором відділу Управління податкового аудиту у Вінницькій області. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Слідчі розслідують перешкоджання діяльності журналіста головним державним ревізором-інспектором відділу Управління податкового аудиту у Вінницькій області.

Прізвищ учасників інциденту Бюро не називає, проте, раніше повідомлялося про сутичку головного державного ревізора-інспектора Євгена Кушніра з журналістом телеканалу «2+2» Володимиром Тимофійчуком. Унаслідок журналіст дістав тілесні ушкодження та пошкодив робочу техніку.

Попередня кваліфікація правопорушення: перешкоджання законній професійній діяльності журналістів (ч. 1 ст. 171 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Вінницька обласна прокуратура.

У листопаді 2019 року Володимир Тимофійчук став помічником-консультантом народного депутата від фракції «Слуга народу» Олександра Куницького.

У 2020 році Тимофійчук став депутатом Київської обласної ради та припинив співпрацю з медіагрупою«1+1 медіа».

Скріншот віедео: Володимир Тимофійчук/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY