detector.media
21.04.2021 17:31
На базі телеканалу «Київ» запрацює дитяча школа журналістики
На базі телеканалу «Київ» запрацює дитяча школа журналістики
Наразі у дитячій школі поки готують перший випуск – 30 підлітків, навчання є безкоштовним.

На базі телеканалу «Київ» запрацює дитяча школа журналістики з майстер-класами від досвідчених журналістів. Про це повідомляє пресслужба мовника.

Проєкт є переможцем Громадського бюджету, він фінансується з міського бюджету, отже навчання є безкоштовним. Організатори анонсували проведення майстер-класів від досвідчених журналістів, роботу зі суфлером і заняття з покращення дикції.

За словами авторки проєкту-переможця Ірини Главацької, для дітей буде можливість відчути, чи є цікавою для них ця професія. Через пандемію теорію у школі будуть викладати онлайн, але практику – наживо. Наразі у дитячій школі поки готують лише перший випуск – 30 підлітків.

«Розуміючи, що дітей зараз не можна збирати разом багато, ми будемо проводити так звані індивідуальні майстер-класи. Тобто діти по черзі будуть до нас сюди приїжджати, наприклад, упродовж цілої суботи. Організуємо майстер-клас із фотографування, хочемо ще організувати майстер-клас із роботі інстаграму», – додала Ірина Главацька.

20 квітня у Києві в тестовому режимі запрацювало перше онлайн радіо «П.О.Р.Ш.» для школярів. Мета проєкту є залучення учнівської молоді до створення цікавого контенту для своїх однолітків.

Фото: Michael Claisse/Flickr

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY