detector.media
19.04.2021 18:20
Канал «Україна» знімає мелодраму «Справа тих, хто потопає»
Канал «Україна» знімає мелодраму «Справа тих, хто потопає»
Героїв серіалу втягують у серйозні неприємності, і їм потрібно вирішити: здатися чи самим врятувати себе та своє місто.

Телеканал «Україна» спільно з «Українською Продакшн Студією» розпочав зйомки 8-серійної мелодрами «Справа тих, хто потопає». Про це повідомляє пресслужба каналу.

За сюжетом, події відбуваються в невеликому місті Нові Плавні. Воно знаходиться під загрозою затоплення через аномально сильні та тривалі зливи. До того ж на місцевій ГЕС затягнувся ремонт греблі. Якщо її прорве, у воду можуть потрапити небезпечні хімікати, які зберігаються на фабриці мінеральних добрив.

Місцеві жителі розуміють масштаб можливої ​​трагедії, але при цьому нічого не роблять, сподіваючись на дії мера або обласної влади. 

Двом головним героям, крім проблем міста, доведеться розібратися з неприємностями в особистому житті. Вчителька Марина Коновалюк опинилась у центрі скандалу через роман з одруженим чоловіком: її підозрюють у вбивстві суперниці. А поліцейський Олексій Трященко приїхав до провінції через серйозний службовий проступок.

Марина та Олексій мають не тільки впоратись із власними проблемами, але й об'єднати місцевих мешканців, щоб врятувати місто.

У ролях: Олена Шилова, Петро Риков, Валерія Ходос, Олександр Крижанівський, Дмитро Чернов, Сергій Дзялик, Марк Дробот, Тамара Антропова, Інга Нагорна, Костянтин Корецький, Фатіма Горбенко, Олексій Зорін, Максим Лучак.

Режисер-постановник – Антон Азаров. Оператор-постановник – Максим Гуцу. Художник-постановник – Олена Остапенко.

Генеральний продюсер продакшну «Українська продакшн студія» – Ірина Заря.

Продюсери від каналу «Україна» – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук.

Нагадаємо, Ivory films знімає серіал «Топтун» для каналу «Україна».

Джерело фото: пресслужба каналу 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY