detector.media
Галина Петренко
«Детектор медіа»
19.04.2021 16:09
StarLight Scenery створила сайт, де кожен може орендувати її реквізит – топменеджер StarLight Production
StarLight Scenery створила сайт, де кожен може орендувати її реквізит – топменеджер StarLight Production
Компанія StarLight Scenery – підрозділ StarLightMedia, який займається виробництвом реквізиту та декорацій – створила сайт «Дім реквізиту», де кожен може орендувати готовий реквізит.

Про це в інтерв’ю «Детектору медіа» розповів директор із організаційного розвитку та операційної ефективності StarLight Production Віталій Гусєв.

«Зараз управління реквізитом централізовано в єдиних руках компанії StarLight Scenery, в якій ми запустили окремий бізнес-напрямок “Дім реквізиту”. Величезний вал реквізиту, тисячі одиниць, було сфотографовано, відміряно й оцінено. Склади з територією в сотні квадратних метрів були очищені від усього неліквідного, сміттєвого реквізиту. Ми створили сайт “Дім реквізиту”, він відкритий для зовнішнього ринку і там кожен може орендувати те, що йому потрібно, і неважливо, хто ви – фізична особа, яка готує домашню вечірку, або інший продакшен, що знімає проєкт для якогось телеканалу. На цьому сайті показується доступність реквізиту, який вас зацікавив, його можна забронювати і відразу дізнатися ціну», – сказав пан Гусєв.

Також він розповів, що продакшен наразі працює над концепцією подібного сайту для одягу, а також розробляє сайт для взаємодії з фрілансерами.

«Це буде не просто сайт, а ERP-система, маркетплейс для нашої взаємодії з тими людьми, яких ми залучаємо на гнучкій основі. У цьому проєкті орієнтуємося на досвід передових технологічних компаній – віримо, що креативні професії готові до нових форматів співпраці», – поділився планами Віталій Гусєв.

Нагадаємо, у 2020 році StarLight Production виготовив 46 проєктів – сумарно це 1029 годин ефірного контенту. На 2021-2022 роки телевізійний холдинг StarLightMedia (ICTV, Новий канал, СТБ, М1, М2, «Оце») розробляє 68 нових проєктів.

Фото: StarLight 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY