detector.media
19.04.2021 09:59
На півдні Херсонської області у восьми населених пунктах мовить лише російське ТБ – правозахисники
На півдні Херсонської області у восьми населених пунктах мовить лише російське ТБ – правозахисники
Моніторинг відбувався в 21 населеному пункті півдня Херсонської області.

Кримська правозахисна група в квітні 2021 року здійснила моніторинг поширення ТБ-сигналу на півдні Херсонської області. Результати моніторингу оприлюднені на сайті правозахисників.

Моніторинг телебачення Т2 відбувався в 21 населеному пункті півдня Херсонської області. У 8 населених пунктах, охоплених моніторингом, вдалося розпізнати російське телебачення. Українського телебачення в цих населених пунктах зловити не вдалося. Телебачення сканували за всіма напрямами антени. 

В одному населеному пункті (Громівка) зовсім не вдалося відсканувати телебачення – сигнал був відсутній у всіх напрямках антени. В інших населених пунктах за наявності українських телеканалів не зафіксовано сигналу російського телебачення.

Раніше віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що через згортання аналогового сигналу без українського ефірного мовлення залишились 30-40% населення прикордонних з РФ регіонів, та територій, прилеглих до зони конфлікту на сході України. 

1 квітня 2021 року було відновлено трансляцію чотирьох телеканалів Суспільне мовлення на територіях, що межують з Російською Федерацією, зокрема у Сумській, Харківській і Чернігівській областях.

Скріншот відео: Крымская правозащитная группа/Youtube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY