detector.media
17.04.2021 12:00
Підлітків Донбасу запрошують на безкоштовне навчання в школу документалістики та медіа DocUaDream
Підлітків Донбасу запрошують на безкоштовне навчання в школу документалістики та медіа DocUaDream
Серед вимог – проживання в одному з шести міст Сходу України: Красногорівці, Новомихайлівці (Донецька область), Станиці Луганській, Щасті, Лисичанську, Золотому (Луганська область).

Підлітків Донбасу запрошують на безкоштовне навчання в школу документалістики та медіа DocUaDream. Про це повідомляється в пресрелізі. Проєкт здійснюється Громадською організацією «Новий Донбас» у партнерстві Благодійним Фондом «Громадяни» за підтримки Українського культурного фонду.

Дітей навчатимуть фільмувати й монтувати документальні кіноісторії, писати журналістські тексти, фотографувати та поширювати це в інтернеті.

«Наші учасники отримають практичні вміння та знання від професіоналів своєї справи. Команда тренерів-викладачів складається із журналістів, операторів та режисерів, знаного фотографа та IT-фахівчині», – зазначила керівник проекту Наталія Ящук. 

Участь у школі DocUaDream є безкоштовною – від проїзду та харчування, до навчання й необхідної для цього техніки.Учасників обиратимуть на конкурсній основі. Всього є 40 місць. Навчальна сесія відбудеться в Києві і триватиме 10 учбових днів:

Головні вимоги: 

Заявки прийматимуть до 15.06.2021 за посиланням.

Фото: facebook.com/DocUaDream

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY