detector.media
16.04.2021 18:41
Канал «Україна» покаже прем’єру комедійного мінісеріалу «Врятувати маму»
Канал «Україна» покаже прем’єру комедійного мінісеріалу «Врятувати маму»
Фільм розповість зворушливу історію про колишніх вихованців дитбудинку, які через 20 років після випуску вирушають на пошуки своєї улюбленої виховательки.

Канал «Україна» покаже комедійну 4-серійну мелодраму «Врятувати маму» спільного виробництва каналу і Студії «Квартал 95». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Прем'єру мінісеріалу покажуть у суботу, 17 квітня, о 17:00.

За сюжетом, колишні вихованці дитячого будинку прийшли на «зустріч випускників». Вони раді одне одного бачити, згадують минуле, але помічають, що на зустріч не приїхала їхня улюблена вихователька, яку всі називали Мамою.

Четверо вихованців вирішують прямо з застілля їхати до Мами додому. Там вони зустрічають людину, яка каже, що жінка тут не живе. Герої беруться за розслідування і дізнаються, що в будинку, де жила Мама, майже всі квартири продані фірмі, за якою стоїть одіозна секта, а сама вихователька зникла.

У ролях: Тамара Антропова, Олександр Печериця, В'ячеслав Довженко, Віталій Салій, Ксенія Архангельська, Ігор Портянко, Анна Абрамьонок, В'ячеслав Бабенков та інші.

Режисер-постановник – Андрій Сілкін. Оператор-постановник – Олексій Ламах. Креативний продюсер – Олександр Щур. Сценаристи – Сергій Шинкарук, Олександр Староминський, Олексій Павленко.

Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Борис Шефір, Олександр Божков.

Зйомки проходили в Києві та Київській області в кінці 2020 року.

Раніше повідомлялось, що канал «Україна» покаже кримінальний мінісеріал «Кейс».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY