detector.media
15.04.2021 15:16
Валерій Сараула запускає новий проєкт на «Апостроф TV»
Валерій Сараула запускає новий проєкт на «Апостроф TV»
Прем’єра нового інформаційно-розважального шоу відбудеться 18 квітня.

Ведучий Валерій Сараула запускає авторську програму «Аномалія 50.44…» на телеканалі «Апостроф TV». Про це 15 квітня повідомив канал.

Прем’єра нового інформаційно-розважального шоу відбудеться 18 квітня о 21:00. Воно виходитиме щонеділі о 21:00.

 «"Аномалія 50.44…" – сатиричний проєкт політико-паранормальних досліджень і припущень. Щотижневе інформаційно-розважальне шоу буде побудоване на дослідженні загадкового, незрозумілого і водночас, на трактуванні політичних подій на основі містичних моментів. А для приземлених скептиків, хто не вірить у те, що не може помацати власноруч, в програмі передбачена неабияка частка здорового гумору», – йдеться в описі.

На каналі уточнили, що «50.44» – це геокоординати розташування урядового кварталу.

«"Аномалія 50.44…" – унікальний розважальний проєкт на політичну злобу дня. Таке собі містично-сатиричне препарування української і не лише української, політики. Під прицілом - скандальні і кумедні персони і події. Ведучий Валерій Сараула пояснюватиме події з точки зору містики і досліджуватиме їх на предмет паранормальності», – розповіла генеральна продюсерка каналу Ірина Король.

Валерій Сараула був ведучим проєктів «Кунсткамера» (Новий канал), «Паралельний світ» (СТБ), «Ранкові круасани» (ТВi), «Загублений світ» («2+2»). Донедавна він вів ранкове шоу «Утро Дома» на телеканалі «Дом». 10 березня 2021 року канал повідомив, що в ефірі Сараулу замінив український актор Костянтин Войтенко.

Інформаційний телеканал «Апостроф TV», який у 2019 році отримав ліцензію на супутникове мовлення строком на 10 років, 1 червня 2020 року запустив мовлення на супутнику Astra 4aЛіцензіатом Нацради стало ТОВ «Апостроф ТВ». Власники цієї компанії – голова правління Міжнародного центру перспективних досліджень Василь Філіпчук (90%) і шефредакторка інтернет-видання «Апостроф» Світлана Шереметьєва-Турчин (10%). Компанію очолює Євгенія Малиновська. Генеральною продюсеркою каналу є Ірина Король.

Фото: Апостроф TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY