detector.media
14.04.2021 14:21
Блогер MED GOblin написав книгу про медицину
Блогер MED GOblin написав книгу про медицину
Зокрема, Сем'янків пояснює, як критично аналізувати медичну інформацію.

Лікар-анестезіолог, кандидат медичних наук та науковий редактор проєкту Liga.Life «Наукою по ковіду» Андрій Сем'янків, відомий як блогер MED GOblin, написав книгу «Медицина доказова і не дуже». Про це 14 квітня повідомило видавництво «Віхола».

«50% ліків на планеті Земля призначаються неправильно. На тій самій планеті 50% пацієнтів приймають ліки не так, як треба. Не дуже оптимістично, авжеж. Додайте до цього альтернативну медицину, гомеопатію, інста-гуру без медичної освіти, які роздають свої поради направо і наліво, та натренованих нашим “профілактичним” вживанням антибіотиків бактерій — і отримаєте повну картину, – йдеться в описі. – Книжка Андрія Сем’янківа — це своєрідний путівник медичними нетрями: від того, як працюють ліки й що ховається за народною медициною, гомеопатією та стовбуровими клітинами, і до конспірології та навичок розпізнавання призначених фуфломіцинів».

У книжці Сем'янків пояснює, як критично аналізувати медичну інформацію, та розповідає:

«Віхола» уже оголосила передпродаж книжки «Медицина доказова і не дуже».

Нагадаємо, 29 січня 2021 року керівниця Liga.Life Ірина Андрейців повідомила, що відділ Liga.Life (інтернет-видання Liga.net) запустив новий проєкт «Наукою по ковіду», науковим редактором якого став лікар-анестезіолог та кандидат медичних наук Андрій Сем'янків, відомий як блогер MED GOblin. До нового проєкту також долучився Артем Албул, відомий як блогер Клятий Раціоналіст. У межах «Наукою по ковіду» виходять тексти, відео та подкасти.

Фото: Віхола

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY