detector.media
14.04.2021 09:42
У Москві поліція влаштувала обшуки у співробітників студентського журналу Doxa
У Москві поліція влаштувала обшуки у співробітників студентського журналу Doxa
Студентський журнал Doxa висвітлює, в тому числі, різні випадки тиску на студентів в Росії з політичних мотивів.

У середу, 14 квітня, у Москві поліцейські влаштували обшуки у співробітників студентського журналу Doxa. Про це повідомляє ОВД-Инфо.

Оперативні заходи проводяться в редакції Doxa, а також вдома у редакторів Армена Арамяна, Володимира Метелкіна, Наталії Тишкевич та Алли Гутнікової.

За словами Тишкевич, перед обшуком силовики виламали двері в її квартиру. Тишкевич вказала, що обшуки проводяться у зв'язку з відео, яке Doxa видалила на вимогу «Роскомнадзора».

«В якому статусі перебувають співробітники журналу, невідомо. Справу завели в межах екстремістської статті», – пише видання.

Студентський журнал Doxa заснований студентами «Вищої школи економіки» та інших університетів, висвітлює, в тому числі, різні випадки тиску на студентів в Росії з політичних мотивів.

У січні 2021 року «Роскомнадзор» зажадав від журналу видалити відео із закликом до студентів не боятися погроз відрахувань за участь в мітингах на підтримку Олексія Навального. У грудні 2019 року «ВШЕ» позбавила журнал статусу студентської організації.

Фото: Журнал DOXA/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY