detector.media
13.04.2021 10:33
До фіналу Pitch UA 3 вийшли 36 проєктів
До фіналу Pitch UA 3 вийшли 36 проєктів
Переможців назвуть 29 квітня.

Про це повідомляє прес-служба Pitch UA.

Участь у конкурсі беруть відеопроєкти для телебачення, веб-платформ та кінотеатрів будь-яких жанрів та видів — серіали, документальні проєкти, телешоу, анімація, фільми, соціальна реклама, веб-серіали, крос-платформенні проєкти тощо. Проєкти можуть знаходитися на стадії ідеї, розробки чи виробництва.

За словами організаторів, цього року для участі в конкурсі надійшла рекордно велика кількість заявок – 330, з них до півфіналу увійшли 76 проєктів, які пройшли докторинг-майстерні з міжнародними експертами. На фінальний відбір було подано 67 заявок, експерти обрали з них 36 фіналістів.

Отже, фіналістами Pitch UA 3 стали:

Тема 1. Я відчуваю зміни: реформуючи Україну

Тема 2. Об'єднуючи Україну: єдність у різноманітності

Тема 3. Медіа мають значення

Тема 4. Російськомовний контент: з'єднати роз'єднане

Фінал Pitch UA 3 (публічні презентації проєктів) відбудеться 20-21 квітня. Переможців буде оголошено 29 квітня. 

Детальніше – на офіційному сайті конкурсу. 

Pitch UA – конкурс соціально вагомого контенту про єдину та різноманітну Україну, який організовує компанія Media Resourсes Management (MRM) за підтримки Проєкту Transformation Communications Activity (TCA), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України.

Перший конкурс було голошено в березні 2019 року. Детальніше читайте тут. За результатами переможцями стали сім проєктів. Другий конкурс пройшов на початку 2020 року, в ньому перемогли 12 проєктів

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY