detector.media
12.04.2021 15:20
19, 20 та 22 квітня – онлайн-тренінг «Гендерночутлива журналістика та медіаграмотність»
Реєстрація на захід триватиме до 18 квітня.

ГО «Інтерньюз-Україна» оголосила набір на 3-денний онлайн-тренінг «Гендерночутлива журналістика та медіаграмотність» для журналістів(ок), які прагнуть отримати чи вдосконалити професійні знання з висвітлення гендерночутливих тем у медіа, гендерної рівності та прав людини. Вони пройдуть 19, 20 та 22 квітня.

Тренінг проведуть для представників(-ць) із Сумської, а також з Харківської, Чернігівської та Полтавської областей.

«Наші експерт(к)и й тренер(к)и навчать вас розбиратись у термінах, правильно використовувати мову гендерночутливої журналістики, виявляти сексизм і мову ворожнечі в матеріалах медіа. Крім цього, учасники дізнаються, як правильно формувати та застосовувати фемінітиви, а також підвищать обізнаність про природу гендерних стереотипів», – йдеться в описі.

Спікери:

Коли: 19, 20 та 22 квітня, 10:00-13:30.

Де: платформа Zoom.

Реєстрація: до 18:00 18 квітня за посиланням.

Участь у тренінгу безкоштовна. Відбір учасників проходить на конкурсній основі — за змістом надісланих заявок. Перевага надаватимуть журналістам, творцям медіаконтенту в соцмережах, теле- й радіоведучим і студентам факультетів журналістики.

Контактна особа: Ганна Дьомочка, hdiomochka@internews.ua, 099 067 73 75.

Захід реалізується в рамках проєкту «Тренінги з медіаграмотності та гендерночутливої звітності для регіональних та місцевих ЗМІ в Україні щодо боротьби з гендерними стереотипами, гендерною дискримінацією та мовою ворожнечі у ЗМІ», що фінансується Структурою Організації Об'єднаних Націй з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY