detector.media
12.04.2021 09:55
Група «Інтер» повернула токшоу «Мир чи війна», але воно переїхало на НТН
Група «Інтер» повернула токшоу «Мир чи війна», але воно переїхало на НТН
Виробництвом проєкту займається редакція проєкту «Подробиці» на каналі «Інтер».

Телеканал НТН 9 квітня показав прем’єру оновленого соціально-політичного токшоу «Мир чи війна». Ведучі програми – Катерина Лисенко та Юрій Бібік. Про це повідомила редакція «Подробиць».

Виробництвом проєкту займається редакція проєкту «Подробиці» на каналі «Інтер». «Мир чи війна» виходитиме щоп'ятниці о 21:30.

«Це токшоу, у якому ми змусимо політиків відповідати на незручні запитання. Наше завдання вивести кожного на чисту воду, змусити говорити не тезами своїх партійних програм, а дати людям реальні відповіді – ніяких теплих ванн. У правди немає температури! Ми забезпечимо рівні умови для всіх політиків. Але і запитаємо з кожного», – йдеться в описі.

Серед гостей програми будуть політики, експерти та громадські діячі, з якими ведучі обговорюватимуть суспільно-політичні питання. Також до участі в токшоу долучатимуть «простих громадян України», які зможуть спостерігати, реагувати, брати участь і висловлюватися онлайн.

Нагадаємо, у вересні 2020 року канал «Інтер» показав прем’єру політичного токшоу «Мир чи війна» з ведучими Романом Бочкалою та Катериною Лисенко. Воно виходило щоп’ятниці о 21:00. Тоді проєкт як за комерційною аудиторією, так і за «18+» високих показників не взяв: його частка на рівні 1-2% та 2-2,6%.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY