detector.media
11.04.2021 11:10
У шоу «Маска» на каналі «Україна» оголосили ім'я переможця
У шоу «Маска» на каналі «Україна» оголосили ім'я переможця
Під маскою Сонця ховалась співачка Злата Огнєвіч.

«Протягом трьох місяців глядачі разом із зірковими детективами Олегом Винником, Настею Каменських, Dzidzio, Олею Поляковою і Андрієм Данилко намагались вгадати, хто ховався під загадковими масками. У фіналі шоу залишилось всього три учасники: мужній Носоріг, романтичний Дракон і величне Сонце, якому глядачі віддали найбільшу кількість голосів. А під неймовірною маскою ховалась популярна співачка – Злата Огнєвіч», – йдеться в повідомленні.

У фіналі Сонце виконувало хіт «My Heart Will Go On» співачки Селін Діон. Після цього Андрій Данилко поділився своїми здогадками і першим озвучив ім’я особи, яка ховалась під маскою.

«Наше Сонце вже встигло перевтілитись у загадковий образ, і тоді ми не могли її впізнати – саме вона була під маскою Ворона, а зараз перед нами Злата Огнєвіч! Я розкусив цей хід, адже я досить хитра людина, до того ж, мене безліч раз дурили. Тож я впевнений, що це Злата Огнєвіч! І це краща афера першого сезону "Маски"», – сказав Данилко.

Наприкінці фіналу Сонце змагалося з Драконом, разом вони виконали пісню «Иностранец» Валерія Меладзе. Глядачі у залі віддали найбільше голосів за персонажа Злати Огнєвіч.

«Ми намагались вас заплутати, але ви такі розумні і кмітливі, що це практично нереально зробити! Але, погодьтесь зі мною, в ефірі, коли був Ворон, ви трошки заплутались – я для цього зробила все, що було в моїх силах», – прокоментувала співачка.

Як писав ДМ, прем'єра шоу-детективу «Маска» відбулась 16 січня 2021 року, ведучим став Володимир Остапчук. Проєкт «Маска» складається з 12 епізодів, учасниками шоу стали українські актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Що відбувалося за лаштунками шоу, можна прочитати в статті «Детектора медіа».

Канал придбав права на формат шоу у компанії Fremantle. Загалом за купівлю прав на адаптацію The Masked Singer змагалися три українські телеканали: «Україна», «1+1» і СТБ. 

Тоді канал «1+1» придбав досить схожий румунський формат Mysteries in the Spotlight у компанії Antena TV Group. Українська версія шоу мала назву «Маскарад», вона стартувала в ефірі 6 жовтня.

6 жовтня 2020 року телеканал «Україна» звинуватив телеканал «1+1» у підробці формату The Masked Singer у програмі «Маскарад» і заявив про намір подавати до суду. 8 жовтня ТРК «Студія 1+1» повідомила, що подасть до суду позов про захист честі та ділової репутації проти ТРК «Україна»

Fremantle заявила, що телеканал «1+1» у шоу «Маскарад» привласнив ключові елементи The Masked Singer. Компанія звернулася до Міжнародної організації з визнання та захисту форматів FRAPA за оцінкою дій каналу «1+1».

FRAPA визнала, що шоу «Маскарад» на «1+1» має «разючі подібності» до формату The Masked Singer – вони ідентичні на 73%. Зрештою Fremantle, «Україна» та «1+1 медіа» уклали мирову угоду щодо форматів «Маска» та «Маскарад».

Фото: пресслужба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY