detector.media
08.04.2021 15:52
Радіо SunFM Ukraine шукає молоді українські таланти і відкрите до співпраці з іншими проєктами
Радіо SunFM Ukraine шукає молоді українські таланти і відкрите до співпраці з іншими проєктами
Радіо SunFM Ukraine розраховане на активного і сучасного слухача, який повсякчас слухає музику.

Одна з провідних радіостанцій в інтернеті Радіо SunFM Ukraine шукає молоді українські таланти і відкрите до співпраці з іншими проєктами. Про це повідомляється у пресрелізі радіостанції.

Інтернет-проект Радіо SunFM Ukraine було створено у 2010 році. Радіо транслює популярну музику на 5 різних за жанром каналах, серед яких: популярна музика, гарячі хіти, свіжі новинки, класичний та хард рок, українські та американські топ-пісні. Головний канал тепер мовить українською мовою.

Радіо SunFM Ukraine розраховане на шанувальників хітів формату top 40, активного і сучасного слухача, який слухає музику, поки їде у метро, гуляє у парку з собакою, чи керує своїм життям за рулем власної автівки.

За словами творця проекту Івана Шкуренка, радіо розраховане на молодь, яка завжди онлайн, його особливістю є повна відсутність реклами в етері та на сайті.

Команда Радіо SunFM завжди рада вітати в етері нові молоді українські таланти, що створюють по-справжньому якісну українську музику.

«Адже вони як ніхто інший розуміють, як іноді важко потрапити в ротацію «неформатним» пісням чи виконавцям, або тим, чиї пісні ще не так широко відомі».

Також проєкт SunFM Ukraine повністю відкритий до співпраці і інвестицій, він має у планах розширення і залучення якомога більше саме українських слухачів.

«Ми відкриті до співпраці з іншими проєктами, цікавими виконавцями і ді-джеями. Також – нам потрібні інвестиції. Всю інформацію про співпрацю з нами Ви можете отримати на нашому сайті. Просто напишіть нам – ми завжди раді і вміємо будувати довгострокові партнерські взаємовигідні відносини», – зазначив Іван Шкуренко.

Скріншот:  SunFM Ukraine

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY