detector.media
06.04.2021 15:20
Дмитро Комаров готує новий спецпроєкт на «1+1»
Дмитро Комаров готує новий спецпроєкт на «1+1»
Ведучий розповів, що разом з оператором покаже українцям популярні місця відпочинку з нового ракурсу та відкриють нові туристичні напрямки.

Ведучий Дмитро Комаров до 30-річчя Незалежності України готує новий спецпроєкт на телеканалі «1+1». Канал скоро покаже прем’єру шоу «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим». Про це телеканал повідомив 6 квітня.

«Вперше телемандрівник вирушить досліджувати не далекі екзотичні куточки світу, а свою рідну Україну. Використовуючи свій фірмовий стиль та величезний досвід мандрів, Дмитро Комаров покаже Україну такою, якою її ще не бачив ніхто. Активний відпочинок, екстрим та найнезвичайніші місця – тільки вже не в далеких країнах, а на рідній землі. Цього разу він мандруватиме не маловідомими та майже недоступними місцями, а туристичними стежками найкращих локацій України, щоб на власному досвіді довести: відпочинок в рідній державі – нічим не гірший, і навіть кращий за найвідоміші світові курорти», – йдеться в описі.

Комаров розповів, що разом з оператором Олександром Дмитрієвим покаже українцям популярні місця відпочинку з нового ракурсу та відкриють нові туристичні напрямки.

На «1+1» повідомили, що кожен випуск «Мандруй Україною» розкриватиме туристичний потенціал країни в певній сфері.

«Телеглядачі побачать Україну екзотичну – з повним зануренням у світ дикої природи, уроками виживання у справжній пустелі та сафарі. Вони відкриють Україну романтичну – з райськими островами, чистою прозорою водою та найкращими місцями для insta-фото. Містична Україна вразить давніми обрядами мольфарів та місцями неймовірної сили у Карпатах. Є і екстремальний туризм в нашій державі – із захоплюючими дух польотами, стрімкими падіннями та карколомними рекордами між небом і землею.  Досліджуючи оздоровчі можливості нашої країни, Дмитро Комаров побуває на українському Мертвому морі та розповість про маловідомі, але по-справжньому цілющі місця. І на десерт телеглядачам відкриється гастрономічна Україна – не всім відомо, що наша країна славиться не тільки смачними стравами, але і вишуканими делікатесами», – зазначає телеканал.

Нагадаємо, у грудні 2020 року проєкту Дмитра Комарова «Світ навиворіт» виповнилося 10 років. 13 лютого 2021 року «1+1» показав прем’єру 12-го сезону тревел-шоу «Світ навиворіт», який присвячений Пакистану. 

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY