detector.media
05.04.2021 16:47
У Молдові журналістів включили в другий етап вакцинації від COVID-19
У Молдові журналістів включили в другий етап вакцинації від COVID-19
У Міністерстві охорони здоров’я Молдови уточнили, що вакцинація для ЗМІ пройде незалежно від їх типу і організаційної структури.

Міністерство охорони здоров’я, праці та соціального захисту Молдови включило журналістів до другого етапу вакцинації від коронавірусної інфекції. Про це 5 квітня повідомив Центр незалежної журналістики Молдови (Centrul pentru Jurnalism Independent Moldova).

«Враховуючи те, що представники ЗМІ працюють в колективах, але не потребують контакту з людьми, які хворіють або мають підозри на COVID-19, вакцинація цієї категорії населення буде проведена на другому етапі», – пояснили в МОЗ Молдови.

Раніше редакції та неурядові організації закликали владу Молдови включити медійників у пріоритетну групу вакцинації від COVID-19

У Міністерстві охорони здоров’я Молдови уточнили, що вакцинація для ЗМІ пройде незалежно від їх типу і організаційної структури. У відомстві також закликали ЗМІ надати списки працівників, які хочуть вакцинуватися.

У Молдові вакцинація від COVID-19 розпочалася 2 березня, а 1 квітня стартував другий етап.

Нагадаємо, в Індонезії до пріорітетної групи для щеплення від COVID-19 потрапили блогери, зірки Instagram та інші лідери думок із соціальних мереж. Пізніше Сербія повідомила, що журналістів та працівників ЗМІ включили до пріоритетних груп імунізації.

Фото: media-azi.md

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY