detector.media
05.04.2021 12:59
Світлана Бережна очолила відділ ефірного промо «1+1»
Світлана Бережна очолила відділ ефірного промо «1+1»
Раніше вона була промо-директоркою та головною бренд-менеджеркою каналу «Україна».

Світлана Бережна стала промо-директоркою телеканалу «1+1» та керуватиме відділом ефірного промо каналу, який включає режисерів, креативного директора, копірайтерів, звукорежисерів, продюсерів та трафік-менеджерів. Про це «1+1 медіа» повідомила 5 квітня.

«Ключовими завданнями Світлани Бережної на посаді промо-директора є спільна з колегами розробка та реалізація іміджевих кампаній, планування промокампаній та дослідження їхньої ефективності, аналіз креативних рішень провідних компаній світу та імплементація найкращих практик тощо», – розповіли в медіагрупі.

Бережна приєдналася до команди директорки з маркетингу телеканалу «1+1» Наталії Вовк. Вона займається промо близько 12 років, раніше обіймала посаду промо-директорки та головної бренд-менеджерки телеканалу «Україна». Займалася розробкою та забезпеченням втілення бренд-стратегій телеканалу, створенням креативних концепцій та кампаній 360.  

Нагадаємо, 30 грудня 2020 року директорка «1+1 Digital та інновації» Анна Ткаченко залишила «1+1 медіа». Вона очолила диджитал-напрямок регіональних телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live.

Фото: 1+1 медіа

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY