detector.media
04.04.2021 12:20
Довибори у Раду: Вірастюк перемагає за результатами опрацювання 100% протоколів
Довибори у Раду: Вірастюк перемагає за результатами опрацювання 100% протоколів
На другому місці — Олександр Шевченко, на третьому — Руслан Кошулинський.

На довиборах до Верховної Ради по округу №87 в Івано-Франківській області переміг кандидат від «Слуги народу» — актор та спортсмен Василь Вірастюк. Про це свідчать дані на сайті Центральної виборчої комісії за результатами опрацювання 100% протоколів.

Так, Василь Вірастюк посів перше місце з результатом в 31,25% (15 076 голосів). На другому місці — представник партії «За майбутнє» Олександр Шевченко — 29,69% (14 327 голосів). Третє місце займає представник ВО «Свобода» Руслан Кошулинський — 28,86% (13 927 голосів).

Громадянський рух «Опора» заявив, що на шести дільницях виявлено розбіжність в результатах Олександра Шевченко при перерахунку голосів:

На п'яти дільницях, як повідомляє «Опора», голосування визнано недійсним. Зараз перерахунок на деяких ділянках оскаржується в суді.

Раніше кандидат від «Свободи» Руслан Кошулинський вимагав визнати недійсними вибори в окрузі №87 і оголосити перевибори. Олександр Шевченко також заявив, що оскаржуватиме результати в суді.

В окрузі на Прикарпатті також балотувалася волонтерка та висуванка «Європейської Солідарності» Маруся Звіробій (Олена Біленька), яка зняла свою кандидатуру на користь «свободівця» Кошулинського.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY