detector.media
03.04.2021 20:45
Зірка серіалу «Школа» переїхала до Росії та розкритикувала Україну, де їй «стало тісно» (ВИПРАВЛЕНО)
Зірка серіалу «Школа» переїхала до Росії та розкритикувала Україну, де їй «стало тісно» (ВИПРАВЛЕНО)
Актриса задоволена життям у Москві, бо вважає, що в Україні вже «все взяла в плані медіа».

Українська актриса Ліза Василенко, яка зіграла роль Лоли у молодіжному серіалі «Школа» на «1+1», дала інтерв'ю YouTube-каналу «Пушка». Там вона зробила низку негативних висловлювань у бік своєї батьківщини. 

Наразі пані Василенко живе у Москві, знімається в TikTok та бере участь у кінопроєктах, про які, за її словами, поки не може розповідати. Щодо України в її інтерв'ю пролунали наступні фрази:

Також в інтерв'ю пролунала фраза: «Всяко краще здохнути тут, ніж в Україні». Хоча акторка її сказала після розповіді про пригоди в Гонконзі, де вона через проблеми з візою жила два дні у торгівельному центрі, низка ЗМІ трактувала це саме як порівняння Росії та України.

Видання «Страна.uа» опублікувало змонтоване відео, де вставило цю фразу після попередніх негативних висловлювань про Україну, хоча в самому інтерв'ю вони звучали в різні проміжки бесіди.  

Про те, що актриса сказала, нібито «краще здохнути в Росії» (хоча прямо це не було озвучено), написали низка видань: «Обозреватель», «РБК-Украина», «Страна», 24tv.ua. Лізу Василенко також внесли до бази сайту «Миротворець».

Раніше Анатолій Штефан створив резонанс, розкритикувавши блогерку Таїсію Онацьку. Вона знялася у відео на Алеї Небесної Сотні, де їй запропонували обрати між Україною та Росією – вона обрала останню.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY