detector.media
01.04.2021 17:09
Ivory films знімає серіал «Топтун» для каналу «Україна»
Ivory films знімає серіал «Топтун» для каналу «Україна»
Зйомки 40-серійного детективного фільму «Топтун» триватимуть вісім місяців. Дату прем'єри наразі не називають.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, дівчинка-підліток Ніка мріє помирити батьків – слідчого-авантюриста Василя Топтенка та його колишню дружину Марину, але її зухвалі витівки часто стають приводом для їхніх сварок. Ситуація цікава ще й тому, що розподіл сил між головними героями нещодавно змінився: колишня дружина Василя, яка багато років жила у тіні свого чоловіка, зараз стала його безпосередньою начальницею. 

Автори обіцяють багато екстремальних ситуацій з бійками, стріляниною та погонями. Також в серіалу буде місце для гумору та кумедних подій.

Головні ролі в серіалі грають актор Михайло Кукуюк і пес породи чорний тер'єр із «серіальним ім'ям» Морда. Також у ролях: Олександра Польгуй, Руслан Коваль, Ганна Іванова, Катерина Гулякова, В’ячеслав Вєтковський, Сергій Комаровський, Сергій Дзялик, Любомир Валівоць, Сергій Сміян.

Режисери-постановники – Валерій Рожко, Тарас Рибальченко. Оператори-постановники – Станіслав Власенко, Костянтин Гомон. Продюсери – Олег Рогожа, Армен Тер-Аванесов, Наталія Стрибук, Вікторія Корогод.

Знімальний період триватиме вісім місяців у Києві та Київській області. 

Фото: пресслужба каналу «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY