detector.media
29.03.2021 19:00
Стрічку «Глибока вода» відібрано до конкурсу Всесвітнього фестивалю анімаційних фільмів у Загребі
Стрічку «Глибока вода» відібрано до конкурсу Всесвітнього фестивалю анімаційних фільмів у Загребі
Фільм розповідає про гладку та самотню Русалку середніх літ, яка живе на дні озера та має магічну здатність дивитися крізь воду хоч за тисячі миль.

Стрічку Анни Дудко «Глибока вода» відібрано до конкурсу Всесвітнього фестивалю анімаційних фільмів у Загребі Animafest Zagreb. Це другий найстаріший анімаційному фестивалі в Європі, зазначає пресслужба Держкіно.

«Глибока вода» – короткометражний анімаційний фільм у жанрі фентезі зі вкрапленнями еротичного гумору. У фільмі йдеться про гладку та самотню Русалку середніх літ, яка живе на дні озера та має магічну здатність дивитися крізь воду хоч за тисячі миль. Її улюблена забава – підглядати за людьми через труби водогонів за допомогою магії. Одного разу під час такого підглядання русалка закохується в чоловіка, й засліплена пристрастю, заявляється до нього в квартиру.

Це другий короткометражний анімаційний фільм режисерки та сценаристки Анни Дудко. Дебютним фільмом стала стрічка «Сама собі тут», яка отримала Ґран-прі фестивалю «Кіноогляд» та диплом у номінації анімаційного кіно фестивалю «Відкрита ніч», демонструвалась на Міжнародному анімаційному фестивалі в Хіросімі (Японія) та на фестивалі Monstra (Португалія).

Із 2016 року Анна Дудко працює на студії анімації «Червоний собака». Вона була художницею-аніматоркою в стрічках «Чудове чудовисько», «Світ навпаки», «Віктор_робот» та режисеркою й сценаристкою власних проєктів. 

Кінопроєкт авторської казки «Глибока вода» став одним із переможців Дванадцятого конкурсного відбору Держкіно.

Режисерка та авторка сценарію фільму – Анна Дудко, продюсери – Олена Голубєва, Ксенія Єфанова.

Всесвітній фестиваль анімаційних фільмів у Загребі Animafest Zagreb 2021 відбудеться з 7 до 12 червня 2021 року.

У 2019 році український анімаційний фільм «Кохання» Микити Лиськова було відібрано до участі у кінофестивалі в Загребі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY