detector.media
29.03.2021 12:27
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес стали ведучими програми «Орел&Решка»
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес стали ведучими програми «Орел&Решка»
Випуск з Дорофєєвою та Дантесом знімали у пустельній Йорданії.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес стали ведучими програми «Орел&Решка». Про це повідомляє пресслужба «Нового каналу».

«У касті ведучих нового сезону найпопулярнішого українського тревел-шоу, яке показує Новий канал, «Орел&Решка» – поповнення! До музикантів Michelle Andrade, Олексія Завгороднього (Позитив), Юлії Саніної, Івана Дорна та інших приєдналася найяскравіша сімейна пара в українському шоу-бізнесі. Звісно ж, йдеться про Надю Дорофєєву та Володимира Дантеса!», – зазначив канал.

Надя Дорофєєва заявила, що рада стати частиною тревел-легенди і зазирнути в неї зсередини. Для Наді це перший досвід зйомки в подібному проекті, хоча співачка звикла до частих роз'їздів і щоденної зміни обстановки, вона не очікувала, що робота в програмі буде такою складною.

«Я думала, що насправді все легше! Графік дуже насичений, за тобою всюди слідують камери, хочеться все показати. Респект ведучим усіх сезонів! Мало хто розуміє, як артистам у концертному турі. А я тепер на власному досвіді знаю, що бути ведучою «Орла&Решки» непросто, але неймовірно цікаво», – заявила Дорофєєва.

Володимир Дантес уже колись був ведучим іншого тревел-шоу – він об'їздив 75 країн, серед яких і Йорданія, тож знав, чого варто очікувати від неї.

«Колись я приходив на кастинг «Орла&Решки», але щось не пам'ятаю, щоб був ведучим до цього дня. Зате вів іншу програму, і класно, що зараз нас із Надею покликали стати частиною цього легендарного проекту. Вилетіти кудись в еру пандемії – це захват», – зазначив він.

Прм'єра випуску «Орла&Решки. 10 років» із Надею Дорофєєвою та Володимиром Дантесом відбудеться у суботу, 10 квітня, о 10:00 на «Новому каналі».

Фото: пресслужба «Нового каналу»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY