detector.media
26.03.2021 19:06
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Помилки молодості»
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Помилки молодості»
Прем'єра відбудеться 29 березня о 21:00. Головні героїні історії – найкращі подруги Ніна й Ірина, які виросли в дитбудинку. Але їхню дружбу руйнує кохання до одного чоловіка.

Канал «Україна» покаже прем'єру 4-серійної картини «Помилки молодості» виробництва кінокомпанії «Київтелефільм». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Головні героїні історії – найкращі подруги Ніна й Ірина, які виросли в дитбудинку. Але їхню дружбу руйнує кохання до одного чоловіка.

Андрій, в якого була закохана Ірина, зрадив їй з Ніною. Не тямлячи себе від люті й образи, Ірина порушила закон і була засуджена. Вона також не встигла повідомити Ніні, що вагітна.

Через багато років доля знову звела колишніх подруг. Андрій зник, Ірина відмовилась від доньки, яку народила у в'язниці, а Ніна удочерила дівчинку, не знаючи, хто її мати.

За словами режисера картини Сергія Щербина, у фільмі буде чимало складних трюкових сцен, оскільки одна з героїнь захоплюється байками. Для цих зйомок кіношники задіяли професійних каскадерів. Також довелось знімати сцену у крижаній воді, де поруч із каскадерами був і справжній актор.

У ролях: Анна Міклош, Олексій Зубков, Єва Серебреннікова, Ігор Рубашкін, Варвара Лаптєва, Роман Васильєв, Олександр Пашков, Ірина Кудашова, Станіслав Щокін, Анна Розстальна та інші.

Оператор-постановник – Артем Козирєв. Продюсер – Валентин Опалєв.

Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Прем'єру мінісеріалу покажуть 29-30 березня о 21:00.

Нагадаємо, «1+1» і Megogo знімуть комедійний серіал «Джек і Лондон».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY