detector.media
25.03.2021 18:17
«Медіа Група Україна» готує проєкт «Україна, яку будуємо ми» до 30-річчя незалежності
«Медіа Група Україна» готує проєкт «Україна, яку будуємо ми» до 30-річчя незалежності
Проєкт втілюватимуть телеканали «Україна», «Україна 24» та діджитальні майданчики групи – сайт segodnya.ua та соцмережі.

«Медіа Група Україна» представить проєкт «Україна, яку будуємо ми» до 30-річчя незалежності країни. Про це повідомляє пресслужба.

Євгеній Бондаренко, директор «Медіа Групи Україна»: «До тридцятої річниці незалежності ми хочемо разом із нашими глядачами згадати, якими були ці десятиріччя. Згадати, щоб зрозуміти, що об’єднує українців та дозволяє планувати спільне майбутнє. В ефірі наших телеканалів і на наших діджитальних ресурсах ми пройдемо кожен рік цього тридцятиріччя й разом згадаємо справжню, не спотворену заради політичної кон’юнктури, історію України, в якій є місце для внеску кожного».

Олексій Мустафін, історик, журналіст, керівник проєкту: «Країна – це не лише гімн, герб і прапор. Незалежність – не лише символи й слова, а насамперед справи мільйонів громадян. Із різними іменами, біографіями, професіями та вподобаннями. За тридцять років ми пройшли чималий шлях. На ньому були поразки й перемоги, труднощі та здобутки. Те, що ми можемо згадати з гордістю чи з посмішкою, й те, чим не варто пишатися. Але все це – наш особистий досвід і наша спільна історія. Ми пропонуємо нашим співвітчизникам згадати, що відбулося за ці тридцять років. І скласти з цих пазлів справжню біографію незалежної України».

Нагадаємо, Олексій Мустафін працював журналістом у виданні «УНІАН-тижневик», газетах «Пост-Поступ», «День», в команді, яка створювала програму «Післямова». Завідував відділом міжнародних новин у ТСН на телеканалі 1+1, керував службами новин на «Інтері» та СТБ, є автором фільмів «2004» і «Майже доросла. Щоденник двадцятирічної» (останній здобув премію «Телетріумф» як найкращий телевізійний документальний фільм 2011 року).

Як журналіст співпрацював з часописами «Дзеркало тижня», «Профіль», «Лівий берег». Був генеральним директором телеканалу «Мега», генеральним продюсером новин «Медіа Групи Україна» та телеканалу «Еспресо.

Мустафін є автором книжок «Справжня історія стародавнього світу» (2013), «Справжня історія середніх віків» (2014), «Справжня історія раннього нового часу» (2014), «Влада майдану. Хто і навіщо винайшов демократію» (2016), «Справжня історія пізнього нового часу» (2017), «Справжня історія стародавнього часу» (2018), «Hot Story. Неймовірні пригоди прянощів у світі людей» (2018), «Напій змін. Як кава створила сучасний світ» (2018), «Золоте руно. Історія, заплутана в міфах» (2019), «Цікаві факти з історії давніх часів» (2019), «Смачні пригоди. Екскурсії власною кухнею» (2020) та «Смачні мандри. Нові екскурсії кухнею» (2020), науково-популярних статей з історичної тематики.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY