detector.media
25.03.2021 17:17
Російські танки на окупованих територіях заправляють паливом із заводу Оксани Марченко – Данілов
Російські танки на окупованих територіях заправляють паливом із заводу Оксани Марченко – Данілов
Секретар РНБО зазначив, що Марченко і Медведчук володіють нафтопереробним заводом, розташованим за 14 кілометрів від українсько-російського кордону.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що дизельним паливом із заводу, яким володіє дружина народного депутата від «ОПЗЖ» Віктора Медведчука Оксана Марченко, заправляють російські танки в ОРДЛО. Про це Данілов сказав в інтерв'ю Радіо НВ.

За словами Данілова, Марченко і Медведчук володіють нафтопереробним заводом, розташованим за 14 кілометрів від українсько-російського кордону.

«Що ми маємо робити? Ми свою справу зробили (ввели санкції – Ред.). Звичайно, мені дуже хотілося, щоби це було швидко, але, на превеликий жаль, ми 30 років живемо у країні, в якій дуже багато розповідають, дуже багато щось обіцяють, особливо політики, коли виходять на наступний політичний сезон», – заявив Данілов.

19 лютого РНБО України запровадила санкції проти народного депутата від «ОПЗЖ» Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко та низки громадян України та РФ. Санкції введені за статтею «фінансування тероризму». Зокрема, під санкції РНБО потрапила і цивільна дружина нардепа «ОПЗЖ» Тараса Козака Наталія Лавренюк.

Санкції проти Марченко і Лавренюк ввели через володіння заводом, що забезпечує нафтопродуктами «Л/ДНР». Відповідний завод розташований у Росії.

За даними джерел ZN.ua, Оксана Марченко володіє 75% заводу, а Лавренюк - 25%. Зазначений завод забезпечує нафтопродуктами «ДНР» і «ЛНР». При цьому санкції проти Лавренюк могли ввести і як проти іноземної особи, адже у неї, як пише видання, є паспорт РФ.

Колаж: Схеми/Радіо Свобода

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY