detector.media
25.03.2021 14:29
«1+1» і Megogo знімуть комедійний серіал «Джек і Лондон»
«1+1» і Megogo знімуть комедійний серіал «Джек і Лондон»
Виробництвом займається компанія Sfera Film.

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

За сюжетом, молодий юрист Влад Шевчук починає чути, як з ним розмовляє собака брата, якого несправедливо посадили до в’язниці. Владу доведеться посісти місце брата в провінційному відділку поліції, аби швидше зрозуміти, хто саме та чому його підставив. Єдиним союзником і помічником Влада буде пес Джек, з яким, як виявляється, навіть таки є про що поговорити. 

Над виробництвом продукту працює команда Sfera Film на замовлення «1+1» у партнерстві з медіасервісом Megogo.

За словами програмної директорки Megogo Марії Панченко, це друга співпраця компанії з «1+1 медіа». Проаналізувавши уподобання аудиторії, партнери прийняли рішення знімати саме комедійний серіал. 

«Це типова історія дорослішання або перевиховання молодої людини, про яких кажуть «вхопив Бога за бороду». Але сценарна заявка не була б такою бажаною, якби не елемент, який полонив нас з перших рядків. Це прекрасний пес Джек. Звісно, нам стало цікаво, що станеться із Владом, коли йому доведеться почути Джека. Й одразу постав головний продюсерський виклик – як це фільмувати? Разом із командою Energy film ми зняли пілот, який розставив всі крапки над і, та ми пішли у виробничий цикл», – розповідає головний продюсер фільмів та серіалів «1+1» Олена Єремєєва.

Автори планують влаштувати допрем'єрні покази серіалу на платфорах Megogo, 1+1 Video та Київстар ТБ за добу до прем'єри на телеканалі «1+1».

Дата релізу серіалу поки не повідомляється. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY